Naročanje na cepljenje proti COVID-19

V Zdravstvenem domu za študente zbiramo prijave na cepljenje proti COVID-19 – za paciente, ki imajo osebnega zdravnika opredeljenega v našem ZD.

Interes za cepljenje lahko sporočite po telefonu ali po elektronski pošti v ambulanto vaše osebne zdravnice. Pri prijavi navedite:

  • ime in priimek
  • datum rojstva
  • kontaktna telefonska številka.

Nadaljnja navodila glede cepljenja boste prejeli s strani osebne zdravnice, ko bo cepljenje glede na prednostne skupine izvedljivo. Cepljenje je brezplačno.

Cepljenje proti covid-19 poteka v našem ZD ali na Gospodarskem razstavišču (GR) v Ljubljani, dvorana A (odvisno od organizacije cepilnih centrov).

Cepljenje se izvaja postopoma glede na dostopnost cepiva ter po prioritetnih skupinah, ki so bile objavljene v Nacionalni strategiji cepljenja proti COVID-19.

V kolikor ste se na cepljenje že naročili in ste nato bili cepljeni oziroma se cepljenja ne boste udeležili, prosimo, da odjavo sporočite v ambulanto vaše osebne zdravnice po telefonu ali elektronski pošti, da se vas izbriše s seznama in da možnost cepljenja drugemu.

Več si lahko preberete na:

https://www.nijz.si/sl/najpogostejsa-vprasanja-in-odgovori-glede-cepljenja-proti-covid-19

 

S cepljenjem proti COVID-19 zaščitimo sebe in druge!