Ginekologija in porodništvo

Ksenija SLAVEC JERE

dr.med., spec. gin. in por.

Medicinska sestra

Karmen Vajda, sms, Nika Buh, dipl.babica

Kontakt

narocanje.slavecjere@zdstudenti.si

+386 1 200 74 23

Lokacija

Aškerčeva cesta 4, 1000 Ljubljana (2. nadstropje levo)

Prikaži na zemljevidu

Ordinacijski čas

Ponedeljek : 8.00 - 14.45
Torek : 12.45 - 19.30
Sreda : 8.00 - 14.45
Četrtek : 8.00 - 14.45
Petek : 8.00 - 13.30

Naročanje

Naročite se lahko:

  • osebno ali po telefonu;
  • preko e-pošte narocanje.slavecjere@zdstudenti.si ali po pošti. Prosimo, da ob naročanju vedno navedete vaš datum rojstva, prvi dan zadnje menstruacije in ali so cikli redni na 28 dni, telefonsko številko, številko zdravstvene kartice ter razlog, zakaj se želite naročiti.

E-pošta za naročanje je namenjena izključno naročanju, predpisovanju receptov in napotnic ter sporočanju odpovedi terminov in prošenj za prenos zdravstvene dokumentacije k drugemu izbranemu ginekologu.

 

Delo v ambulanti je zaradi povečanega števila klicev in elektronskih sporočil oteženo, zato vas v primeru neodzivnosti ali daljšega čakanja na odgovor prosimo za razumevanje!

Prosimo, da pacientke, ki ste bile opredeljene pri Mišu Rajiću, dr. med., spec. gin. in por., izjavo o izbiri zdravnika čim prej osebno podpišete v ordinacijskem času ambulante. Pacientke bomo sprejemali samo do zapolnitve prostih mest.

V primeru, da se želite naročiti na pregled, pošljite ločeno elektronsko sporočilo. V kolikor že imate dodeljen datum pregleda, ta še vedno velja.

Od 26.10.2022 na sporočila, ki se nanašajo na izbiro zdravnika in podpis izjave, NE BOMO ODGOVARJALI!

 

Hvala za razumevanje!

 

 

Obvestila zdravnika:

  • V primeru odsotnosti ginekologa se obrnite na ambulanto Jasne Kuhelj Recer, dr. med., spec. gin. in por., v njenem ordinacijskem času.
  • V primeru odsotnosti obeh zdravnikov se pacientke in nosečnice do 21. tedna nosečnosti v primeru nujnih težav obrnite na GINEKOLOŠKO URGENCO, nosečnice po 21. tednu nosečnosti pa na PORODNIŠNICO! V primeru življenjske ogroženosti pokličite NUJNO MEDICINSKO POMOČ (112).
  • V nujnih primerih recept za kontracepcijo izdaja osebni zdravnik.
  • Zaradi zagotavljanja nemotenega procesa dela v ambulanti vse pacientke naprošamo, da na uro pregleda pridejo pravočasno. V primeru zamude smo vam primorani dodelili nov datum. Datum pregleda bo dodeljen v skladu s čakalno dobo.

 

 

Pri pregledu morfologije ploda v nosečnosti je lahko zopet prisoten partner nosečnice.

Cenik samoplačniških storitev