Ginekologija in porodništvo

Jasna KUHELJ RECER

dr.med., spec. gin. in por.

Medicinska sestra

Irena Šivic, Lucija Šerjak, dipl.bab.

Kontakt

narocanje.kuheljrecer@zdstudenti.si

+386 1 200 74 34

Lokacija

Aškerčeva cesta 4, 1000 Ljubljana (2. nadstropje levo)

Prikaži na zemljevidu

Ordinacijski čas

Ponedeljek : 12.45 - 19.15
Torek : 7.00 - 13.30
Sreda : 7.00 - 13.30
Četrtek : 12.45 - 19.15
Petek : 7.00 - 13.30

Naročanje

Naročite se lahko:

  • osebno ali po telefonu ob torkih, sredah in petkih med 8.00 in 12.00 uro ter ob ponedeljkih in četrtkih med 14.00 in 18.00 uro;
  • preko e-pošte narocanje.kuheljrecer@zdstudenti.si ali po pošti. Prosimo, da ob naročanju vedno navedete vaš datum rojstva, prvi dan zadnje menstruacije in ali so cikli redni na 28 dni, telefonsko številko, številko zdravstvene kartice ter razlog, zakaj se želite naročiti.

E-pošta za naročanje je namenjena izključno naročanju, predpisovanju receptov in napotnic ter sporočanju odpovedi terminov in prošenj za prenos zdravstvene dokumentacije k drugemu izbranemu ginekologu.

Zaradi trenutnih razmer osebno naročanje ni možno!

 

SVETOVANJE

Svetovanje poteka preko telefona ob torkih, sredah in petkih med 8.00 in 12.00 uro ter ob ponedeljkih in četrtkih med 14.00 in 18.00 uro, ali preko e-pošte svetovanje.kuheljrecer@zdstudenti.si.

Zaradi povečanega števila klicev pacientov je javljanje na telefon oteženo. Naprošamo vas, da nas kontaktirate na naš elektronski naslov.

Pri pregledu morfologije ploda v nosečnosti je lahko zopet prisoten partner nosečnice, v kolikor izpolnjuje pogoje PCT (torej če je Covid-19 prebolel, se je cepil ali ima negativen test) in s seboj prinese ustrezno potrdilo. Partner naj počaka pred zdravstvenim domom, da se izognemo gneči v čakalnici. Poskrbeli bomo, da bo ob začetku pregleda obveščen, kdaj lahko pride v ambulanto. Lepo prosimo za upoštevanje pravil, saj bomo le tako lahko poskrbeli vaše in naše zdravje.

Obvestila zdravnika:

  • V primeru odsotnosti ginekologinje se obrnite na ambulanto Miša Rajiča, dr. med., spec. gin. in por., v njegovem ordinacijskem času.
  • V primeru odsotnosti obeh zdravnikov se pacientke in nosečnice do 21. tedna nosečnosti v primeru nujnih težav obrnite na GINEKOLOŠKO URGENCO, nosečnice po 21. tednu nosečnosti pa na PORODNIŠNICO! V primeru življenjske ogroženosti pokličite NUJNO MEDICINSKO POMOČ (112).
  • V nujnih primerih recept za kontracepcijo izdaja osebni zdravnik.
  • Obveščamo vas, da ginekologinja še sprejema nove pacientke (študentke). V kolikor se želite naročiti na prvi pregled, pošljite e-mail z zgoraj navedenimi podatki.
  • Zaradi zagotavljanja nemotenega procesa dela v ambulanti vse pacientke naprošamo, da na uro pregleda pridejo pravočasno. V primeru zamude smo vam primorani dodelili nov datum Datum pregleda bo dodeljen v skladu s čakalno dobo.

 

 

Cenik samoplačniških storitev