Ponovno izvajanje sistematičnih pregledov in cepljenja študentov, vabljenih s strani fakultete

V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani bomo ponovno  pričeli izvajati SISTEMATIČNE preglede za študente. Zaradi posebnih zahtev znotraj nove situacije koronavirusa bodo pregledi potekali nekoliko drugače kot doslej.

Prosimo, da se za sistematični pregled  naročite na elektronski naslov valentina.slana@zdstudenti.si, da vam sporočimo dan in uro pregleda. Na omenjeni elektronski naslov sporočite vaše podatke:

  1. ime in priimek, rojstni datum
  2. fakulteto in letnik
  3. stopnjo študija (dodiplomski/magistrski)

Za sistematični pregled morate biti popolnoma zdravi. Prosimo, da se strogo držite ure pregleda, da lahko zagotovimo varno izvajanje pregleda.

Študenti, brez statusa in tisti, ki niso več zavarovani po starših, naj navedejo, da so samoplačniki in naj računajo na plačilo z bančno kartico, da se izognemo rokovanju z gotovino.

 

CEPLJENJE ŠTUDENTOV, vabljenih s strani fakultete

Glede na epidemiološko situacijo je za varnost pacientov in zdravstvenih delavcev še vedno potrebna previdnost, zato se je za cepljenje potrebno naročiti posamično. Navodila za naročanje so na naši spletni strani: www.zdstudenti.si.

Za cepljenje morate biti popolnoma zdravi. Študente vljudno prosimo, da v primeru, da akutno zbolite, sporočite in odjavite svoj termin na elektronski naslov valentina.slana@zdstudenti.si, da bomo lahko sprostili termine za čakajoče študente.

Za cepljenje je potrebno imet s seboj:

  • zdravstveno kartico
  • cepilno knjižico
  • izpolnjen vprašalnik COVID – 19, ki ga najdete na naši spletni strani – klik