Petek 22 Februar 2019

Obvestilo uporabnikom za e-NaročanjePapirnato napotnico od 10.04.2017 dalje nadomesti ELEKTRONSKA napotnica (eNapotnica). Za NUJNE primere bo še vedno veljala papirna napotnica.

eNaročanje ne velja za kontrolne preglede!!


Po novem vam napotni zdravnik namesto zelene napotnice izda Potrdilo o izdani eNapotnici z vsemi potrebnimi podatki.

Za naročanje na zdravstveno storitev boste potrebovali podatek o številki eNapotnice in o ZZZS številki pacienta.

Na pregled k specialistu se boste lahko naročili kot sedaj (osebno v ustanovi, po telefonu, preko pošte, preko elektronske pošte) ali tudi na portalu: https://zvem.ezdrav.si (eNaročanje).

Na strani https://zvem.ezdrav.si/e-zdravje je na voljo spisek vseh izvajalcev zdravstvene dejavnosti, ki izvajajo določeno zdravstveno storitev, skupaj s podatki o čakalnih dobah in kontaktnimi podatki za naročanje.

Pri vseh izvajalcih imate možnost pregleda prostih terminov. Izvajalca, pri katerem se želite naročiti, izberete sami. Opomnik za pregled pa dobite na vaš e-naslov ali sms sporočilo.

Za pomoč pri eNaročanju se lahko obrnete na klicni center eZdravja na brezplačni telefonski številki 080 2445 (vsak dan med 7. in 22. uro) ali preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko obrazca na spletni strani podpora.ezdrav.si.


eNaroanjePrednosti za uporabnike

Z eNaročanjem bodo pacienti dobili večjo dostopnost naročanja na specialistične zdravstvene storitve, možnost izbire najugodnejšega termina, pregled nad vsemi izvajalci v Sloveniji, učinkovito obveščanje o terminu in enostavno spremembo oziroma odpoved termina.

Izvajalcem zdravstvenih storitev pa bo eNaročanje omogočilo predvsem večji pregled nad potekom pregledov pacienta. Proces bo tako hitrejši in učinkovitejši za vse udeležene.Indeks telesne teže
Vaše idealna teža je med: