Torek 23 Januar 2018

Opravljanje sistematskega pregleda v ZDŠ

right-arrow-iconKam in kdaj na sistematski pregled?


Sistematske preglede za študente izvajajo samo ZA TO POOBLAŠČENI ZAVODI in ne morejo biti opravljeni pri osebnem zdravniku.

V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani sistematske preglede opravljamo po vnaprej določenem razporedu (datum in ura pregleda), ki je objavljen na posamezni fakulteti oz. visoki šoli.

Sistematske preglede izvajamo na dveh lokacijah in sicer:
- v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani, na Aškerčevi c. 4 v Ljubljani
   (v neposredni bližini Filozofske in Strojne fakultete) in
- v dislocirani enoti, v študentskem naselju Rožna dolina, Svetčeva učica 9, blok 8,
  kamor so razporejene določene fakultete (Veterinarska fakulteta, Biotehnična fakulteta, Fakulteta
  za gradbeništvo in geodezijo, Fakulteta za elektrotehniko, Fakulteta za računalništvo in informatiko,
  Fakulteta za matematiko in fiziko.)

Študente prosimo, da so pozorni, na katero lokacijo so razporejeni na sistematski pregled in da na pregled prihajajo točno ob uri, ki je določena na vabilu. Sistematski pregled se začne za vso skupino naenkrat, zato študente prosimo, da ne zamujajo.


right-arrow-iconKaj je potrebno imeti s seboj in koliko časa traja sistematski
        pregled?


Študent mora imeti za opravljanje sistematskega pregleda urejeno zdravstveno zavarovanje, ki ga dokazuje s kartico zdravstvenega zavarovanja.
Preverite urejenost svojega zdravstvenega zavarovanja preko interneta ali z mobilnim telefonom!

Študent naj ima s seboj tudi INDEKS oz. PAPIRNO POTRDILO O VPISU, kamor se po končanem pregledu vpiše potrdilo o opravljenem sistematskem pregledu.

Opravljen sistematski pregled študentom služi tudi kot potrdilo o opravljenem zdravstvenem pregledu za delo preko študentskega servisa (glej tudi: potrdilo o opravljenem sistematskem pregledu).

Pregled traja približno 2-3 ure.


right-arrow-iconKako lahko zamenjam termin za sistematski pregled?


V primeru, da se na vabilo za sistematski pregled niste odzvali ali želite nadomestni termin, vas prosimo, da si individualno uredite nov termin pregleda.

V okviru danih terminov znotraj vaše fakultete so možne medsebojne zamenjave, ki jih ni treba telefonsko sporočati - o tem nas obvestite na samem pregledu. V kolikor pa te zamenjave nikakor niso mogoče, nas lahko za spremembo datumov POKLIČITE na tel. 01 / 200 74 22 (vsak dan med 7.00-13.30) ali 01 / 241 65 43 (za ambulanto v študentskem naselju, po urniku ambulante) .

Lahko pa se oglasite in se OSEBNO DOGOVORITE za nov datum.