Petek 18 Januar 2019

Nujna zobozdravstvena pomoč

telephone 2  (01) 4723-718

Nujna medicinska pomoč pomeni izvajanje nujnih ukrepov zdravnika in njegove ekipe pri osebi, ki je zaradi bolezni ali poškodbe neposredno življenjsko ogrožena, oziroma pri kateri bi glede na bolezenske znake v kratkem času lahko prišlo do takšne ogroženosti.

  • - OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH
ZNMP deluje ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 16.00 v kletnih prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana - Center, Metelkova  ul.9, Ljubljana. Organizira jo Zdravstveni dom Ljubljana.

  • - NOČNA ZOBOZDRAVSTVENA AMBULANTA (NZA)
NZA deluje vsako noč od 21.00 do 4.00 v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana - Center, Metelkova 9, Ljubljana.

Delovanje NZA s financiranjem omogoča Mestna občina Ljubljana. Pogodbeni izvajalec je Navona d.o.o. Zobozdravstvena nujna pomoč je namenjena meščankam in meščanom Ljubljane, sprejema pa tudi občane iz drugih krajev in tujce.

Storitve v NZA so nadstandardna dejavnost, kar pomeni, da ne sodijo med pravice obveznega zdravstvenega zavarovanja in so tako samoplačniške.

Cenik NZA

- REDNI DELOVNI ČAS

Ob delavnikih od ponedeljka do petka med 6.30 in 19.30 uro nudijo zobozdravstveno nujno pomoč osebni zobozdravniki v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani in zasebniki s koncesijo po njihovem urniku.

Indeks telesne teže
Vaše idealna teža je med: